Veelgestelde vragen woonbeton
VRIJBLIJVENDE OFFERTEWe krijgen veel vragen over onze woonbetonvloeren. We zetten de veelgestelde vragen woonbeton inclusief de antwoorden hieronder voor u op een rij.
Veelgestelde vragen woonbeton
Waar is woonbeton van gemaakt?
Een combinatie van de materialen zandcement, beton en polyurethaan leidt tot een prachtige woonbetonvloer. Door deze combinatie heeft de vloer de uitstraling van beton, maar het comfort van een gietvloer.
Wat zijn de voordelen van woonbeton?
Woonbeton is populair om de unieke robuuste look, maar ook door de kenmerken die het heeft. Het is bijvoorbeeld vloeistofdicht, onderhoudsvriendelijk en zeer stevig.
Voor welke ruimtes is woonbeton geschikt?
Een woonbetonvloer past bij veel interieurstijlen en is dan ook erg populair in woonkamers en slaapkamers. Ook voor showrooms, winkels en kantoren is de vloer geschikt. De sterke vloer is bestand tegen hoge belasting.
Welke kleur heeft woonbeton?
Woonbeton is in meer dan duizend kleuren leverbaar. Een combinatie van kleuren is ook mogelijk. Grijs, zwart en wit of een combinatie hiervan worden vaak gekozen.
Hoelang duurt het om woonbeton te leggen?
Dit is afhankelijk van het type woonbeton, maar houd rekening met enkele dagen tot twee weken. Bij het aanbrengen van woonbeton doorlopen we verschillende stappen: van het prepareren van de ondervloer tot het aanbrengen van diverse lagen woonbeton en de afwerking hiervan. De lagen moeten tussendoor drogen, waardoor het leggen van de vloer langer kan duren.
Kun je woonbeton combineren met vloerverwarming?
Ja, deze vloer is geschikt om te combineren met vloerverwarming.
Zijn er verschillen tussen woonbeton en gietvloeren?
Woonbetonvloeren en gietvloeren hebben veel overeenkomsten, zoals het naadloze en onderhoudsvrije karakter en de vele mogelijkheden met betrekking tot de kleuren. Toch zijn er wel degelijk verschillen tussen beide vloeren. Woonbeton is uit cement, beton en polyurethaan vervaardigd en heeft een dikte tussen de 3 en 9 millimeter. Gietvloeren zijn synthetische vloeren met een dikte tussen de 2 en 4 millimeter.
Hoe onderhoud je woonbeton?
Woonbeton is gemakkelijk te onderhouden, doordat de vloer stevig en slijtvast is. Voor het schoonmaken is een keer per week stofzuigen en dweilen voldoende.
Wat kost woonbeton?
De prijzen voor woonbeton lopen erg uiteen. Dit komt doordat de kosten afhankelijk zijn van diverse factoren, zoals de oppervlakte, het aantal lagen en kleurcombinaties, de conditie van de ondergrond en de persoonlijke voorkeuren.
Neem contact op
Heeft u meer vragen over woonbetonvloeren? Neem contact op via 020 333 1265 of vraag vrijblijvend een offerte aan.